Pagrindinis / Mokyklos metraštis / 2019 metų kovo 8 dieną Šiaulių Medelyno progimnazijoje vyko tradicinė Kaziuko mugė.
dav

2019 metų kovo 8 dieną Šiaulių Medelyno progimnazijoje vyko tradicinė Kaziuko mugė.

Mokyklos Aktų salėje šurmuliavo, klegėjo į mugę susirinkę prekiautojai, pirkėjai, svečiai. Smagu, kad mugėje dalyvavo ir savo gaminius pristatė 3-4 klasių mokiniai, svečiai iš ŠPRC, Šiaulių moksleivių namų, aktyviai įsijungė progimnazijos mokinių tėveliai.  Mugės dalyvius šokiu pasveikino Etnokiemas vaikai, vyko smagios edukacijos, veikė Kazytės arbatinė, kurioje buvo galima pasmaguriauti ir pabendrauti. Kaziuko mugėje buvo apdovanoti šauniausi Kaziukai ir Kazytės, prekiautojai ir  pirkėjai, jiems įteikti diplomai,  riestainių ,, karoliai” ir rėmėjų iš ŠPRC dovanėlės- odinės apyrankės. Kaziuko mugėje vyravusi smagi, pavasarinė nuotaika palietė visus šventės dalyvius. Dėkojame visiems mugės dalyviams ir svečiams.

Kaziuko mugės organizatoriai: Arvydas Valukonis, Vida Dubickienė, Birutė Šiušienė, Aušrinė Stonienė, Snieguolė Gedminienė, Laimutė Adamonienė  ir Laimutė Račkauskienė.

Taip pat skaitykite

Socialinio pedagogo atmintinė

Pristatau savo sukurtą darbą – Socialinio pedagogo atmintinę: plakatą ir lankstinukus. Norėčiau išreikšti didelį dėkingumą …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *